Blogginlägg

Mina senaste blogginlägg

5-minuters lasagne

5-minuters lasagne

Den här goda lasagnen hittade jag på när jag kom hem från en lång flygresa. Trött, jetlaggad och jättehungrig. Jag rörde ihop detta och höll tummarna för att det skulle bli gott medan jag packade upp resväskan och duschade. Jag ska erkänna att jag blev förvånad över...

läs mer
Veckans Meny

Veckans Meny

Jag hoppas att ni haft en fin helg ❤️ Här kommer veckans meny, alla recept finns länkade i inlägget. Kolla in min bok "hur lätt som helst" för fler recept, tips och trix i köket. Måndag: Pasta med Citron och hasselnötter 🍋 En rätt jag svängde ihop när jag ”inte hade...

läs mer
Len pumpasoppa med äppelcider

Len pumpasoppa med äppelcider

Butternutpumpa, äppelcider, buljong och grädde. Min absoluta favoritsoppa som har hängt med mig i många år, perfekt till söndagskok och veckans matlåda. Len pumpasoppa med äppelcider 6 personer. 1 gul lök 2-3 klyftor vitlök 40 g smör 1 kg butternutpumpa, skalad och i...

läs mer
Banoffee till mellomyset ikväll?

Banoffee till mellomyset ikväll?

  Banoffee pie är en dessert som alltid går hem. Krämigt, krispigt, sött och salt gör den här desserten till en fullpoängare. 4-6 portioner. 200 g digestivekex (välj glutenfria för en glutenfri paj) 100 g smör 397 g karamelliserad mjölk (dulce de leche) 2 bananer...

läs mer
Allt du behöver veta om bearnaisesås

Allt du behöver veta om bearnaisesås

Idag berättar jag allt du behöver veta om vår älskade bea, hur man gör originalet, hur man fuskar sig till en och ur man räddar en som skurit sig! https://www.youtube.com/watch?v=Ux0Tjpn6h_c&t=153s  

läs mer
Veckans meny

Veckans meny

Hej fina ni! Jag hoppas att ni haft en fin helg ❤️ Här kommer tips på vad ni kan laga till middag i veckan. Måndag: Pasta piselli. Den här pastan åt jag på en semester i Rom på en liten charmig restaurang, jag blev helt kär och antecknade allt som den innehöll för att...

läs mer
Melanzane parmigiana

Melanzane parmigiana

En av mina favoriträtter! Originalet av denna auberginegratäng är lite mer tidskrävande men ni som känner mig vet ju att jag gillar när det går supersnabbt. Så jag har förenklat efter eget tycke. Helt perfekt söndagsmatlagning som smakar otroligt också som matlåda....

läs mer