Imorse ringde klockan redan 05.00 för att vi skulle hinna med flyget till Malmö. Något trötta kom vi till Arlanda och träffade genast massor med kompisar. Det är nästan det som är roligast med det här, alla man hinner umgås med.
Somnade på planet och vaknade med ett ryck, trodde jag försovit mig men insåg att jag var på flyget och inte hemma i sängen. SKÖNT!
Pressfrukost med Arla stod först på dagordningen. Alltid intressanta spaningar och god mat. Nyfika på att läsa kockrapporten så hittar ni den här. Bäst idag var fjolårets vinnare Jimmy Erikssons rätt med rotselleri och löjrom. Tog flera stycken så gott!
Åt också en annan sjukt god grej, sorbet på syrad grädde som Thomas Sjögren Årets Kock 2015 gjort, extremt gott. Jag fick skriva av hans recept så tänkte provlaga det hemma och bjuda er på det vid tillfälle.
Vi bor precis vid Malmöarena vilket är toppen, vi har kunnat springa emellan och ta micropauser vilket är jätteskönt. Ljuvligt också att de lyckades lösa så vi fick tidig incheckning och sen utcheckning imorgon. Tack Quality hotel view för det. Så skönt!
Men nog om vår dag. Årets vinnare av Årets kock är Johan Backeus!!
Nu ska vi byta om till festkläderna och gå på galan mer om den i ett senare inlägg!