Smörstekt toast med citron- och sojapärlor
Inspiration till det här receptet fick jag av min favoritsmak kombo som är dragon, soja och brynt smör. Det är en lyxig förrätt full med smak som passar utmärkt till att inleda vilken fest som helst med.
4 pers
1 dl rostade hasselnötter
4 skivor valritt vitt bröd
2 msk smör
1 klyfta vitlök
1 1/2 dl creme friache
1 msk torkad dragon
1 krm salt
1/4 finhackad rödlök
1 pkt tångpärlor citron (50g)
1 pkt tångpärlor soja
Hacka hasselnötterna grovt.
Finhacka rödlöken.
Stek brödskivorna i smör i en medelvarm panna, låt vitlöksklyftan steka med så den ger smak.
Blanda creme fraiche, dragon och salt. (om du vill pressa i den stekta vitlöksklyftan)
Läggbrödet på varsin tallrik, klicka dragonröran ovanpå.
Fördela rödlök och hasselnötter på brödet.
Toppa med tångpärlorna.
Servera!