Jag har ju några råvaror som aldrig saknas i mitt kylskåp, smör, grädde och fetaost är några exempel som alltid finns, och så har vi äggen! Frukost, lunch eller middag, det går alltid att toppa med ett ägg, här kommer några av mina favoriter.
Ägg Royal
En tjusig förrätt, kunglig påskfrukost eller som en del av en härlig brunchbuffé? Ägg Royal passar till mycket.
Våffla benedict
Den är lite omständlig den här obeskrivligt goda rätten, så jag rekommenderar er att ta hjälp av en vän du har ett par extra händer. Man vill att såsen ska bli klar i samma sekund som äggen och då ska våfflorna också vara gräddade. Men det är inte svårt, följ receptet bara och ta det piano så kommer det gå strålande och bli hur gott som helst!
Pyttipanna
Pytt i panna är riktigt snabblagat och ett superbra sätt att få användning av det mesta som ”skräpar” i kylen. Samtidigt som man får en god middag:) I det här avsnittet visar jag dessutom hur du får till de perfekta äggen!