Restaurangalan 2018

I måndags gick Restauranggalan av stapeln, årets roligaste måndag! Jag gick dit med min kompis Elina Gregor, grundare av Gastro PR.

Vi började dagen med att grunda ordentligt på La Neta och en High Society blow dry på Creative Headz. Efter events och inspelningar med olika styling slutar mitt hår ofta i ett enda stort trassel, då är det en sån lyx att gå och tvätta och föna håret på salong tycker jag.

IMG_2030

IMG_2027

Efter det åkte vi hem till mig för piff, champagne och klädval.  Dagen till ära bar vi båda klänningar från min egen kollektion med paljettklänningar som kommer att släppas senare i höst.

IMG_2047

Så roligt att gå runt i samma modell fast i olika färger, det kändes ungefär som att jag var 10 år och skulle på kalas med min bästis.

IMG_2055 2

Maten på galan var såklart utsökt och kvällen blev otroligt rolig med Mikael Tornving som konferencier. Som vanligt också så kul att träffa alla branschkollegor!

För mig blev det dock en tidigt kväll för att jag skulle hem och laga julbord till Fontanas personal:)

Stort grattis alla vinnare!

Svenska Kockars Förenings Ungdomsstipendium: André Edlund

Årets Barkoncept: 7 Flaskor, Uppsala

Årets Hälsokrog: Holy Greens, Stockholm

Årets Framtidslöfte: Fabian Olli Johansson

Årets Sommelier: Peter Halldén

Årets Ölutvecklare: Josefine Törnqvist

Årets Kroginteriör: Luzette, Stockholm

Årets Hållbara Krog: K-Märkt Garnisonen, Stockholm

Årets Smakskapare: Rutabaga – Mathias Dahlgren, Stockholm

Årets Klassiker: Årstiderna, Malmö

Årets Innovatör: Paul Svensson

Årets Kulturrestaurang: Syltan Vandalorum, Värnamo

Årets Leverantör: Rational

Årets Matsalsteam: Gastrologik, Stockholm

Årets Krögare: Per Dahlberg

Årets Hederspris: Karin Fransson

Årets Krog: Operakällaren, Stockholm

Årets Arbetsplats: Långbro Värdshus, Stockholm