(inlägget innehåller adlinks)
Recept från Carolas Advent Avsnitt 2
Prinskorv med bröd och tryffelmajo
Så gott! Vill man ha det matigare så kan man köra exempelvis lammkorv i större bröd så blir det som en hel lunch! Men det är något men det som är smått blir lixom ännu godare.
8 mingelportioner.
8 prinskorvar
smör, att steka i
1,5 dl majonnäs
2 tsk tryffelolja
0,5 tsk svartpeppar, nymalen
ca 1 dl rostad lök
8 rostbröd eller små korvbröd
1. Skär ändarna på korven som kryss och stek på medelvärme i smör.
2. Blanda majonnäs med tryffelolja och svartpeppar.
3.Lägg korvarna i bröden, klicka på tryffelolja och strö över rostad lök.
Tips! Smörstekt havskräfta är också jättegott istället för prinskorv.
Fler recept, tips & trix till julen hittar du i min senast kokbok Jul – hur lätt som helst, den kan du bland annat köpa här!