Receptet är framtaget i ett betalt samarbete med Fontana Food.
Den här pytten, eller varianter på den äter jag flera gånger i veckan, den är bara obeskrivligt enkel och löjligt god!
5 potatisar, valfri sort
3 morötter
2 palsternackor
2 rödlökar
10 champinjoner
2 pkt halloumi
vitlöksklyftor
4 msk olivolja
1 ½ tsk salt
1 msk oregano
1 pkt Hummus med koriander
8-12 pepperonis
Sätt ugnen på 250°.
Skala potatis, morot, palsternacka och rödlök.
Skär potatis, morot, palsternacka, rödlök, svamp och halloumi i små kuber och lägg sedan på en plåt med bakplåtspapper.
Lägg på vitlöksklyftor med skal, olja, salt och oregano och blanda runt allt med händerna
Baka i ugnen i 10 minuter, så alla rotfrukter är genombakade.
Servera med pepperoni och hummus