Signerat nordiskt bokavtal med HarperCollins

Hej!

Idag är jag sådär pirrigt stolt och glad. Det här pressmeddelandet gick precis ut, jag är nu en av Harper Collins författare och jag ser så mycket fram emot det här. Vi har några riktigt vassa idéer på lut och nästa bok komemr i september 2018. Jag är så pepp, man kan inte vara annat i detta sällskap!

På bilderna ser ni förlagschef Carina Nunstedt och min fantastiska agent Edit Künstlicher.

”Jessica Frej är en av Sveriges mest uppskattade receptmakare och kokboksförfattare. Hon slog igenom i första säsongen av Sveriges Mästerkock (2011), och har sedan dess hunnit skriva flertalet kokböcker, varav de två senaste utgivna av Bonnier Fakta. Bokkontraktet med HarperCollins Nordic innebär att Jessicas sjunde bok kommer att ges ut i samtliga nordiska länder.

Jessica Frej är en fantastiskt inspirerande kokboksförfattare, vars enkla goda mat och kreativa tilltal ligger så rätt i tiden. Hon ger osäkra matlagare, som mig själv, mer självförtroende i köket. HarperCollins Nordic vill ge mer plats för nya stjärnor inom alla områden och här passar Jessica perfekt. Vi ser fram emot att få lansera hennes nästa kokbok stort och brett, med start i Sverige i september 2018, säger Carina Nunstedt, nordisk förlagschef på HarperCollins.

Jessicas läsare kommer känna igen sig i den nya boken, där hon bjuder på lättlagade och smaksäkra recept som gör matlagningen enkel och rolig – Jessicas signum.

Det känns otroligt spännande att komma in på ett förlag som gör att jag får sprida min matglädje över hela Norden. Det som gjorde att valet föll på just HarperCollins är också att de har så många kreativa idéer. Vi kommer skapa magi! säger Jessica Frej.

HARPERCOLLINS NORDIC
HarperCollins Nordic är ett dotterbolag till HarperCollins Publishers. Med 34 anställda på huvudkontoret i Stockholm och i våra nordiska grannländer publicerar HarperCollins Nordic över 1100 titlar per år på svenska, norska, danska och finska.

JESSICA FREJ
Jessica Frej är en uppskattad matinspiratör, kokboksförfattare, matbloggare och TV-kock som bland annat medverkar i TV4 Nyhetsmorgon. Hon är tidningen amelias matbloggare med fyra egna sidor i varje nummer och driver sin egen Youtube-kanal, där tittarna får ta del av hennes recept och tips levererat på ett lekfullt och sprudlande sätt. Hon har gett ut flera kokböcker, senast ”Supergott & supersnabbt” (Bonnier Fakta 2017).”