Salladswraps

-Krispigt och fräsch för alla som längtar efter att prova en annan form av tacos till fredagsmyset

500 g blandfärs

2 krm salt

500 g savoykål

25 g smör

4 msk ljus soja

4 msk risvinäger

4 msk riven ingefära

4 vitlöksklyftor, pressade

1 tsk tabasco

1 dl yoghurt

1 dl naturella cashewnötter eller jordnötter

8 salladsblad isberg/roman eller huvudsallad

färsk koriander

 

Hetta upp en stekpanna rejält.

Lägg smöret i pannan låt det bli gyllenbrunt.

Tillsätt blandfärsen, salt och peppar och stek den på hög värme så den får färg.

Strimla savoykålen tunt.

Blanda soja, vinäger, ingefära, vitlök och tabasco i en liten skål.

När färsen fått färg så tillsätt kålen och låt den steka med tills den mjuknar.

Servera savoyfärsen i salladsblad ringla över lite yoghurt och strö över ett par nötter och färsk koriander.